Nyhet

Välkommen SOAB

Vi välkomnar Skandinaviska Områdesskydd och systerbolaget Kenit Produkt till Vestum! Bolagen erbjuder högkvalitativa områdessäkerhetsprodukter till företag, kommuner och privatpersoner. Kunder är antalsmässigt till stor del privatpersoner, men bland återkommande kunder finns många större företag inom byggsektorn.

Vi passade på att ställa några korta frågor till Jimmy Ekman, VD och medgrundare

Varför väljer kunder att komma till er?
Vi fokuserar på att bygga långsiktiga affärsrelationer med våra kunder. Detta gör vi genom att erbjuda ett brett och modernt utbud, hålla en hög servicenivå och leveranssäkerhet samt säkerställa bra kvalitet till ett rimligt pris.

Kan du berätta lite om hur ett typiskt projekt ser ut?
Ett vanligt återkommande projekt består av 75-150 meter stängsel samt en eller flera grindar till ett företag eller en privatperson. Arbetet utförs normalt av ett antal montörer och fortgår under 2-5 arbetsdagar. Vi genomför cirka 2000 projekt per år.
Vad ser du mest fram emot under resan med Vestum?

Vi har sedan starten drivit Skandinaviska i eget regi och ser verkligen fram emot att bli en del av något större. Vestums tydliga fokus på att förvärva specialistbolag inom byggindustrin kändes extra spännande då vi ser att det kan finnas synergier mellan bolagen i koncernen. Vi tycker att det är roligast att skapa affärer och jobba nära våra kunder, men kanske lite mindre roligt med koncernfunktioner där vi nu kan få stöttning från Vestum. Nu ser vi fram emot nästa resa för Skandinaviska och förhoppningsvis får vi möjlighet att träffa andra duktiga entreprenörer i Vestum-koncernen som vi kan lära oss av. Kanske kan vi även lära andra om områdessäkerhet och hur vi gemensamt kan skapa nya affärer!

Vi tackar Jimmy och hälsar honom med team återigen välkommen till Vestum!

Om Skandinaviska Områdesskydd
Skandinaviska Områdesskydd är ett av Sveriges största montageföretag inom områdesskydd: en rikstäckande och fristående entreprenör med bred kompetens inom såväl montage som installation av automatik och passagesystem.

På Skandinaviska Områdesskydd jobbar montörer, montageledare och säljare, installatörer, lagerpersonal och administrativ personal tätt tillsammans för att hela tiden utvecklas. Sedan företaget startades 2005 har bolaget utfört fler än 7 000 montage runt om i landet. Bolaget har också en egen e-handel genom stangselbutiken.se där kunder hittar ett stort utbud av produkter från världsledande leverantörer för att själva kunna montera med samma höga kvalitet.

Bolaget har 29 anställda.